građani u nevjerici

Još jedan pedofil u Splitu: Dijete (15) zlostavljao 46-godišnjak

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
06.02.2013.
u 12:44

Zlostavljanje se dogodilo na širem splitskom području, a tamošnja policija javlja da je zlostavljač, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo

Split je ponovo u šoku. Nakon prošlotjednog otkrića slučaja 51-godišnjeg oca koji je godinama seksualno iskorištavao kćer, otkriven je novi slučaj zlostavljanja djeteta. Policijski službenici uhitili su 46-godišnjeg Splićanina koji je osumnjičen da je 30. siječnja spolno zlostavljao dijete mlađe od 15 godina.

Zlostavljanje se dogodilo na širem splitskom području, a tamošnja policija javlja da je zlostavljač, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo.

>>Strava! Splićanin 13 godina spolno zlostavljao maloljetnu kćer

 

Ključne riječi

Komentara 1

BI
Bismarck
13:28 06.02.2013.

Najgore od svega jest da na ove stvari, koje se događaju godinama, okolina ne reagira i šuti. Strašno. Česi imaju zgodan način obračuna sa pedofilima. Kastracija. Na to se bune tzv. branitelji ljudskih prava. A pravo zlostavljanog dijeteta koje doo kraja života ima traumu, i možda zbog toga nikada neće moći živjeti normalno. Tragično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije