Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI MAGAZIN

Josipović podržava povratak Latinice u program HTV-a

josipović
Marko Lukunić/PIXSELL
22.03.2010.
u 17:51

Potpisnici peticije smatraju kako vodstvo HRT-a treba javnosti dati razloge ukidanja jednog od najuspješnijih medijskih projekata u Hrvatskoj.

Potvrđujući važnost Latinice za medijske slobode, ali i za šire društvene procese, predsjednik Ivo Josipović podržava povratak emisije Latinica u program HRT-a, priopćeno je iz Ureda predsjednika nakon što je Josipović primio dio potpisnika peticije kojom se traži ponovno emitiranje političkog magazina na HTV-u.

Potpisnici peticije smatraju kako vodstvo HRT-a treba javnosti dati razloge ukidanja jednog od najuspješnijih medijskih projekata u Hrvatskoj, kojim su otvoreni mnogi demokratski procesi u Hrvatskoj i izvan nje. Latinica je bila jedna od najgledanijih emisija, ne samo u Hrvatskoj, nego i u čitavoj regiji, a i komercijalno je bila vrlo uspješna.

 

Komentara 45

OB
-obrisani-
19:15 22.03.2010.

Lijepo sam vam ja govorio tko je jugoJosipović. Klikali ste mi minuse. pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
19:43 22.03.2010.

Latin je bio i ostao ništica! Kakve veze ima on s novinarstvom? Plaćeni lažljivac i hrvatomrzac.

PR
prečko
18:40 22.03.2010.

eto, taj fikus koji u mjesec dana ni kurcem nije mrdnuo, sad se zalaže za latinicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije