Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična kampanja

'Kad dođem na vlast, sve ću zaposliti i nitko neće morati raditi'

Enio Meštrović (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/10
09.04.2013.
u 10:41

Poznati zadarski performer Enio Meštrović u utorak ujutro sjeo je na Zadarski most i objavio novinarima svoju kandidaturu za gradonačelnika Zadra

Poznati zadarski performer Enio Meštrović u utorak ujutro sjeo je na Zadarski most i objavio novinarima svoju kandidaturu za gradonačelnika Zadra.

Pokraj sebe postavio je kutiju s natpisom "donacije za gradonačelnika". Unatoč upitima Zadrana za kojeg gradonačelnika skuplja novac, Meštrović je objavio da je to za njega i njegov izborni plakat.

– Kad dođem na vlast, sve ću vas zaposliti i nitko ništa neće morati raditi. Hvala svima, a i vama novinarima bih rekao hvala kad bi uz pitanja dali barem kunu. Kad dođem na vlast, prodat ćemo zlato i srebro Zadra i tako vratiti dugove koje su napravili, a ostalo ćemo potrošiti za ekipu – izveo je performans Meštrović najavivši ozbiljan izlazak na zadarske izbore.

>>'HDZ me napada jer nisam dozvolio da preuzmu Dalmatinsku banku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije