Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTJECAJ PARLAMENTARNIH IZBORA

Analitičari o nadolazećim EU izborima: Dvije stranke su slabije nego što su to bile

20.05.2024.
u 06:29

SDP bi mogao platiti danak ponovnog ostajanja u oporbi, ali i nove unutarstranačke bitke koja se odvija u stranci usred kampanje

Komentara 29

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
06:46 20.05.2024.

Birači SDP-a i Mosta zaista i mogu biti demotivirani zbog konačnog ishoda izbora, ali zašto bi birači DP-a bili nezadovoljni i demotivirani konačnim ishodom proteklih izbora? Pa po prvi pura su u poziciji vlasti, a trebali bi kao biti demotivirani.. Stvarno se treba jako potruditi da se nađe argumentacija i obrani teza da je demotivirajuće s 12 mandata sudjelovati u kreiranju javnih politika na nacionalnoj razini.

BR
Brandfackel2
06:55 20.05.2024.

Nisam sreo još niti jednog od nas koji podržavamo DP da je razočaran?! Razočarani su oni koji misle da su Penava, Radić, Hasanbegović, Peternel... naivci (poput Budiše) koji će dovesti tzv. SDP i "Možemo" na vlast...

Avatar southman
southman
07:30 20.05.2024.

Most ne može do mandata pa da se posade na glavu. HDZ-u se smiješi 6 mandata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije