Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako zainteresirati Andreja Plenkovića da vratimo obvezni vojni rok?

07.01.2024. u 10:11

Otvori li sada i ovu temu, kada Srbija opet podiže letvicu, možda se iznenadi kada se pokaže da se tu može postići i nacionalni konsenzus

Komentara 88

Avatar Crni labud
Crni labud
10:26 07.01.2024.

Ni sam AP nije služio vojni rok i očito mu to ne fali. Za njega je to netema.

KI
kiselovrhnje
10:48 07.01.2024.

Ima li tko kakvu vezu da mi rijesi anemiju na pismeno?

Avatar horuk
horuk
10:51 07.01.2024.

Kvalitetna vojska je najjeftinije osiguranje protiv rata. Kada jedna Švica ima jaku vojsku a opkoljena je prijateljskim zemljama. A mi? Mi smo u suprotnoj situaciji. A NATO. Pa vidimo i sada da nije nemoguće da se NATO raspadne. U tom slučaju imamo Mađarsku a i Opančare koji bi u datom momentu sigurno imali belike apetite još onako zajedno. A mi pametni kao i Ukrajinci nakon raspada SSSR-a ali i nakon 2014 tamo vamo pametujemo i nismo u stanju osigurati kvalitetnu razinu obrambenosti. I da, skupo je. Ali koliko te košta rat i kada ti ne zemlja razorena? Malo skuplje zar ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije