pohvalio ga

Kallas na Twitteru impresioniran znanjem premijera Milanovića

kallas
Foto: Screen shot
1/3
03.05.2013.
u 11:07

Potpredsjednik Europske komisije Siim Kallas "tvitao" da je oduševljen znanjem predsjednika Vlade Zorana Milanovića o razvoju infrastrukture.

Potpredsjednik Europske komisije Siim Kallas, u sklopu svog dvodnevnog posjeta Hrvatskoj, nakon jučerašnjeg susreta s potpredsjednikom Vlade i ministrom regionalnog razvoja i fondova EU Brankom Grčićem, danas se u Rijeci susreo i s predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem i ministrom pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišom Hajdaš Dončićem.

Na svom službenom Twitter-profilu Kallas je pohvalio hrvatskog premijera, u svojoj objavi izrazio je impresioniranost velikim znanjem premijera Milanovića o razvoju infrastrukture.
"Susreo sam se s premijerom Zoranom Milanovićem i bio sam impresioniran njegovim dubokim poznavanjem razvoja infrastrukture", glasio je Kallasov tvit. 

U još jednoj objavi Kallas je poručio da dobra infrastruktura može približiti ljude, posebno na Balkanu.

>>Ekskluzivne fotografije novog projekta pelješkog mosta

>>'EK je naručila izradu studije, njeni su prijedlozi za pelješki most'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije