Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOONWALK

Karlovac: U čast Michaela Jacksona na ulici plesalo 500 ljudi

michael jackson
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/2
13.02.2010.
u 21:09

Plesači su mjesec dana učili plesne korake. Nastup je trajao do tri minute, a plesalo se na tri lokacije u Karlovcu, koji je prvi grad u Hrvatskoj u kojem je nešto ovako održano.

Gotovo 500 Karlovčana i njihovih gostiju iz Beograda, Zagreba, Splita i drugih gradova, plesalo je ulicama grada na poznatu pjesmu popularnog pop pjevača Michaela Jacksona, Beat It. Karlovac je prvi grad u Hrvatskoj u kojem je organiziran ples na ulicama nazvan Tribute to Michael Jackson. Prvi su, prije godinu dana, akciju pokrenuli talijani, koji su i snimali karlovačku manifestaciju, a uslijedile su slične akcije u, primjerice Londonu, New Yorku, Montrealu...

Plesači su mjesec dana učili plesne korake, a gosti koji su tijekom dana stigli u grad, mogli su koreografiju naučiti i danas. Nastup je trajao do tri minute, a plesali su na tri lokacije u gradu, praćeni pljeskom publike. Karlovački Tribute organizirao je Promenada klub.

Ključne riječi

Komentara 4

AG
Agramer198
11:31 14.02.2010.

Zar ovima kaj pucaju minuse nije sporno veličanje pedofila???? o.O netko je onda od nas tu bolestan,al nekak mislim da to nisam ja..

PH
PHILIA
23:31 13.02.2010.

BRAVO!!! Žao mi je što nisam bila bliže da Vas uživo vidim kako plešete!

OB
-obrisani-
05:36 14.02.2010.

Idioti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije