Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz-ov kandidat

Kasana želi povećati zapošljavanje i pokrenuti gospodarstvo Lipika

vinko kasana
Duško Mirković/Pixsell
25.02.2013.
u 20:23

Kasanu je predstavio sadašnji lipički gradonačelnik Antun Haramija koji mu je zaželio da nastavi kontinuitet HDZ-ove vlasti u tom najzapadnijem gradu Požeško-slavonske županije

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za lipičkoga gradonačelnika je Vinko Kasana, predsjednik gradskog odbora stranke te sadašnji dopredsjednik Gradskog vijeća, rečeno je na njegovom današnjem predstavljanju u Lipiku. 

Kasanu je predstavio sadašnji lipički gradonačelnik Antun Haramija koji mu je zaželio da nastavi kontinuitet HDZ-ove vlasti u tom najzapadnijem gradu Požeško-slavonske županije. Sadašnji dogradonačelnik Lipika Slobodan Katunar bit će kandidat za gradonačelnikova zamjenika. Franjo Lucić, predsjednik Županijskoga odbora HDZ-a i saborski zastupnik podsjetio je ovom prigodom kako je sve što je napravljeno u Lipiku napravljeno zahvaljujući HDZ-u te je izrazio uvjerenju kako će građani to znati prepoznati i honorirati na idućim lokalnim izborima.

– Lipik je malo mjesto velikoga potencijala. Prvenstveni će nam cilj i zadatak biti pokretanje gospodarstva i povećavanje zapošljavanja za što i te kako namjeravamo koristiti potencijal od čak tri gospodarske zone na našem području. Isto tako plan nam je aktivnom populacijskom politikom zadržati mlade ljude u Lipiku. Program privodimo samom kraju jer želimo da ga građani prvo vide i dopune sa svojim prijedlozima, tako da ćemo ga uskoro i javno predstaviti – kazao je Kasana, inače vijećnik s najduljim stažem u lipičkom vijeću koji traje već 16 godina. Sadašnji gradonačelnik Antun Haramija je istaknuo da i Kasana i Katunar imaju veliko političko iskustvo te izrazio nadu da će nastaviti kontinuitet HDZ-ove vlasti u Lipiku.

>>Velike mogućnosti za razvoj Novske, Lipika i Pakraca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije