Vraća se na scenu

Kim Dotcom najavio skoro pokretanje novog Megauploada

kim dotcom,kim schmitz
AFP/PIXSELL
25.09.2012.
u 14:17

Megaupload je ugašen zbog ohrabrivanja online-piratstva, a pokrenut je 2005. godine radi razmjene sadržaja na internetu

– Uskoro stiže novi Megaupload, napisao je na svom Twitter-profilu Kim Dotcom, osnivač Megauploada koji je u siječnju ove godine uhićen na Novom Zelandu po tjeralici SAD-a. Tamo ga, naime, traže zbog sumnje za prijevaru vezanu uz autorska prava.

Kako piše Klix.ba, Dotcom, pravim imenom Kim Schmitz, koji mnogima simbolizira borbu između onih koji štite intelektualno vlasništvo na internetu i onih koji podržavaju slobodno dijeljenje informacija na internetu, od trenutka kada je uhićen počeo je najavljivati povratak Megauploada.

Megaupload je ugašen zbog ohrabrivanja online-piratstva, a pokrenut je 2005. godine radi razmjene sadržaja na internetu i odmah je stekao veliku popularnost..

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
ZAGIMAN
14:49 25.09.2012.

Kim, care! Nestrpljivo čekamo povratak Megaupload-a i besplatno "prženje"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije