Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grupa za zadovoljstvo

Kim Jong-un traži djevojke sa sela za svoj harem

kim jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL
03.04.2015.
u 14:15

Samo će one najljepše moći spavati s Kim Jong-unom, a čim navrše 25 godina, bit će predane vojnim ili vladinim dužnosnicima

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-un naredio je da se formira "grupa za zadovoljstvo", odnosno pronađu mlade žene koje će ga zabavljati, pišu strani mediji. Hareme su imali i njegov djed i otac, a sada je i 32-godišnji diktator pošao njihovim stopama iako je oženjen i ima kćer s bivšom pjevačicom Ri Sol-ju.

Kim Jong-un naredio je da se formira nova "grupa za zadovoljstvo" s obzirom na to da je prethodna raspuštena nakon smrti njegova oca Kim Jong-ila. No, budući da je prošlo trogodišnje razdoblje žalosti, mladi je diktator odlučio krenuti stopama oca i djeda.

Vladini dužnosnici sada tragaju za mladim ženama koje uglavnom dolaze sa sela u Sjevernoj Koreji, a Kim Jong-un će zatim sam obaviti intervjue s njima i one koje odabere bit će primljene u grupu od 30 do 40 članica.

Svaka od djevojaka imat će svoju ulogu, neke će biti pjevačice, neke plesačice, a neke sluškinje.

Samo će one najljepše moći spavati s Kim Jong-unom, a čim navrše 25 godina, bit će predane vojnim ili vladinim dužnosnicima.

>> Nova frizura diktatora postala predmet ismijavanja

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:21 03.04.2015.

Nek' mu Nobilo pošalje Severinu.

Avatar korisnicko-ime
korisnicko-ime
20:01 03.04.2015.

Strani mediji će držati svijeću dok bude Kim uživao sa djevojkom iz sela 😄

Avatar Zagrebacki frenter
Zagrebacki frenter
15:47 03.04.2015.

Nek posalje i koju meni, nema zime...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije