Nestabilno vrijeme

Kiša još danas, sutra razvedravanje

dhmz (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
30.09.2013.
u 08:22

Smirivanje vremena očekuje se sutra kada će početkom dana u unutrašnjosti biti još pretežno oblačno

Nakon kišne nedjelje,nestabilno vrijeme nastavit će se i danas te će u većini Hrvatske prevladavati oblačno s mjestimičnom kišom i razmjerno hladno, javlja DHMZ. Najviše kiše očekuje se u Međimurju, Podravini i Baranji te osobito u južnoj Dalmaciji i na južnom Jadranu gdje se očekuju jaki i obilni pljuskovi s grmljavinom. Temperatura zraka uglavnom od 8 do 13, a na Jadranu od 15 na sjevernom do 23°C na južnom dijelu.

Smirivanje vremena očekuje se sutra kada će početkom dana u unutrašnjosti biti još pretežno oblačno, dok se popodne u većini krajeva očekuje razvedravanje. Očekuju se temperature od 10 do 14 stupnjeva.

Novo pogoršanje očekuje se u popodnevnim satima u srijedu te u noći na četvrtak.

Podsjetimo, Rijeka je tijekom nedjelje bila uvjerljivo najkišovitije područje na svijetu. Sa 249,5 litara kiše po kvadratnom metru, postaja Rijeka Kozala uvjerljivo je “vodila” ispred drugoplasiranog Sanhu Daoa u Kinu (141 litra) i zračne luke Shreveport u SAD-u (106 litara).

>> Svjetski rekorder: Rijeka bila najkišovitiji grad na svijetu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije