Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI JU VIDJELI?

Kod Čakovca nestala žena: U potragu se uključio i HGSS

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
02.03.2024.
u 08:21

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, možete obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192.

Žena, rođena 1975. godine, nestala je u jutarnjim satima 1. ožujka u Dragoslavcu, a u trenucima nestanka nosila je donji dio sive trenirke i svijetložuti prsluk. Njezin nestanak još uvijek nije prijavljen na stranici nestali.hr, no lokalni mediji javljaju da su se u pronalazak osobe uključili Policijska uprava međimurska i HGSS Čakovec.

"Apeliramo na sve koji imaju bilo kakve informacije o Snježani Zadravec da se jave policiji kako bi se što prije osigurala njezina sigurnost. Policija i HGSS tim nastavljaju istraživati sve moguće tragove i surađuju s lokalnim stanovništvom u naporima da pronađu Snježanu i osiguraju njezin povratak kući", javljaju iz čakovečkog HGSS-a.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, možete obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Čudo u Kolumbiji: Nestala djeca pronađena pet tjedana nakon pada zrakoplova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije