Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastuće napetosti na Bliskom istoku
Povratak na članak

Iran na korak do nuklearne bombe, a sad zaprijetili Izraelu: 'Napadnete li nas...'

Dosad je iransko vodstvo naglašavalo da im nije cilj stvaranje nuklearnog oružja i da se njihov domaći nuklearni program razvija isključivo u civilne svrhe. Međutim, sada su poručili da, bude li Izrael prijetio napadom na iranska nuklearna postrojenja i namjeravao vršiti pritisak na Iran, "revizija nuklearne doktrine i politike Islamske Republike" i sporazum o dosadašnjim načelima "moguć je i zamisliv".

Komentari 4

ZA
zagabria5
12:54 19.04.2024.

Bahati egomanijaci su na obje strane. Nema ni m od mudrosti, a ne tako davno te su dvije zemlje bile prijateljske i surađivale su. Loši i bahati političari mogu uništiti sve pa i tisuće života. Današnji politički sistem u svijetu je čista katastrofa, i diktature i tzv demokracije koje su često isto prikrivene diktature koje narod varaju putem medija i drugim metodama

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:16 19.04.2024.

Izrael je napao na grad Isfahan u Iranu. Isfahan ima u širem području preko 2 milijuna stanovnika.

VL
Avatar IvanR
IvanR
04:31 19.04.2024.

Tko ljutio Hrvoje? Vrati cemo ti Barbiku kada odu gosti....

VL
Avatar IvanR
IvanR
04:31 19.04.2024.

Tko ljutio Hrvoje? Vrati cemo ti Barbiku kada odu gosti....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.