Ubojica s Marjana

Koljaču s Marjana produžen pritvor. Čeka optužnicu i bilda!

edi mišić
VL FOTO
08.01.2013.
u 14:49

Na posljednjem ročištu na kojemu mu je produljen istražni zatvor Mišić je bio vrlo smiren i pribran te je rekao da je novo vještačenje tražio njegov odvjetnik, a da je njemu sasvim svejedno hoće li ga biti ili neće

Ediju Mišiću, 28-godišnjem Splićaninu osumnjičenom za brutalno ubojstvo 31-godišnje Meksikanke Selene Graciano Macedo krajem kolovoza 2012. na splitskom Marjanu, prije nekoliko dana produžen je pritvor za najmanje dva mjeseca, piše Slobodna Dalmacija. Istražne su radnje pri kraju te se čeka odluka Županijskog suda u Splitu o zahtjevu Mišićeve obrane za novim vještačenjem.

Na posljednjem ročištu na kojemu mu je produljen istražni zatvor Mišić je bio vrlo smiren i pribran te je rekao da je novo vještačenje tražio njegov odvjetnik, a da je njemu sasvim svejedno hoće li ga biti ili neće. Liječnici u zagrebačkoj psihijatrijskoj bolnici Vrapče zaključili su nakon vještačenja da je Mišić narcisoidni psihopat, ali i sasvim sposoban rasuđivati o svojim postupcima.

>>Selenin ubojica ne može u Vrapče jer bi mogao pobjeći

Komentara 5

AM
amarila
16:11 08.01.2013.

Ovo lice odaje hladnokrvnog manijaka i zlikovca! Cudno da obitelj nije nista primjetila ili se potvrduje istinitost one narodne mudrosti "U majke nema ni kurve ni lopova"!

VD
Vojo Dodevski
16:11 08.01.2013.

u istu celiju sa paravinjom

AA
Aartur
16:06 08.01.2013.

Intenzivno bildanje čovjeka čini agresivnijim, čak i ako ne uzima nedozvoljena sredstva. Psihopatima i ostalima koji ne mogu kontrolirati svoju agresiju teretana u zatvoru bi trebala biti zabranjena, to je kao da alkoholičaru omogućite da si kupuje pivo u kantini svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije