Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZIVANJE NERVOZE

Komšić i sarajevska politika svađaju Bošnjake sa Zapadom: 'Njegove izjave usporavaju put BiH prema EU'

21.09.2023.
u 21:01

SAD ponajprije nastoji popraviti hrvatsko-bošnjačke odnose što je posve suprotno od poteza dijela bošnjačke politike kojoj je Komšić marioneta u pokušaju ostvarenja dominacije nad Hrvatima

Komentara 16

PR
prajdali100
23:29 21.09.2023.

A vidi ga kako je podbuho ! Nije njemu lako,ustaneš se i moraš ići po svoje mišljenje.I tako svaki dan.

MU
Munain
12:04 22.09.2023.

Plenkovićevim piskaralima bi trebalo biti jasno da Komšić samo naglas priča o planovima Brisela i Washingtona. A to je jednistvena, unitarna, građanska, velikomuslimanska BiH, u kojoj živi jedan narod s tri vjere. Što je isto u suprotnostima s interesima Hrvata, što zabrinjava malo kog, a najmanje briselskog uštipka Plenkovića, koji će se samo retorički prije izbora založiti za Bosnu i Hercegovinu s ravnopravna tri naroda. Hrvati odavno tamo nisu ravnopravni, ali malo tko u Hrvatskoj mari za to. Hrvati mogu biti ravnopravni samo ako imaju SVOJ identitet, a to se. dok je ovakve vlasti, u Zagrebu, o ovakvih kreatura u Washingtonu i Briselu, dogodit neće. A do tad će Hrvate predstavljati ovakvi poput Sejde Komšića, i razni Jeleči, Lovrenovići, Stojići, te ostake daidže, amidže i slični.

HR
hrza
08:25 22.09.2023.

Komšić nam je sve rekao osim kada je primio islam a odbacio katoličanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije