bivša premijerka

Kosor: Ne mislim da Karamarko ima kapacitete za premijera

Jadranka Kosor (1)
Patrik Macek/PIXSELL
16.09.2013.
u 10:56

– Zato što, kada si premijer, moraš biti odlučan, moraš donositi odluke i ne smije ti biti problem ništa što si radio u prošlosti. Dakle, ničega se ne možeš odreći jer to je nemoguće – objasnila je Kosor

Bivša premijerka Jadranka Kosor, gostujući u emisiji "Zajutrak" na 24sata TV-u, odgovorila je na pitanje misli li da sadašnji šef HDZ-a Tomislav Karamarko ima potencijala za premijersku funkciju.

– Ne, ne mislim da on ima kapacitete. Zato što, kada si premijer, moraš biti odlučan, moraš donositi odluke i ne smije ti biti problem ništa što si radio u prošlosti. Dakle, ničega se ne možeš odreći jer to je nemoguće. Mislim da osoba koja i, evo, danas na stranicama te stranke drži povijest HDZ-a do 1999., koja se nastavlja 2012., a sve između toga je pobrisano, mislim da vrlo jasno govori... – kazala je Kosor, donose 24sata.  

>> 'To što nemam supruga ne znači da nemam privatni život'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije