Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Krimska je platforma nesumnjivo dobra inicijativa, iako zakašnjela

25.10.2022. u 08:30

Ta je platforma pokrenuta samo nekoliko mjeseci prije otvorene ruske agresije koja je započela 24. veljače, iako je Krim okupiran i aneksiran prije osam godina, što je međunarodna zajednica kasnije prešutno prihvatila i s čime se nekako pomirila nadajući se da će to zadovoljiti apetite kremaljskog autokrata

Komentara 3

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:02 25.10.2022.

Ove platforme nije niti trebalo biti da su se potpisnici prethodnih sporazuma držali potpisanoga. Očito nekima to nije bilo u interesu.

VI
vito100
12:33 25.10.2022.

Putin radi u dosluhu sa globalistima. Naređeno mu je da napadne Ukrajinu, tako da Zapadne zemlje imaju opravdanje zašto ekonomski propadaju (ogromni dugovi, rastuće cijene energije, galopirajuća inflacija). Time ljudi dobivaju obrazloženje zašto je potreban 'Great Reset' kao jedino rješenje u borbi protiv klimatskih promjena. Putin i ruska vlada radili su sve po diktatu WHO-a, ucjenjivale su svoje građanje sa cjepivima, kao i kontrolom kretanja. Da je Putin neovisan igrač, zaratio bi sa Davosom i jednom za svagda završio s tom pričom. Ovako globalisti, žele da rat traju što dulje, kako bi ekonomsko propadanje bilo tim veće, tako da oni mogu izići sa svojim novim digitalnim valutama, koje su zadnji korak u uspostavi novog robovlasničkog sustava.

KO
Kološanin
09:26 25.10.2022.

Bolje i kasno, nego nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije