Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZBILJNI PROBLEMI

Latinoameričko bure baruta pred eksplozijom

17.01.2023.
u 01:14

Ponekad i nasilni prosvjedi u Peruu i Boliviji koji trenutačno traju obilježeni su ideološkim razmimoilaženjima u odnosu na vlast. U Argentini i Venezueli odvijaju se političke krize, praktički stalne, a među građanima dominiraju ekonomski problemi. U ove dvije zemlje se birači također spremaju izaći na vrlo važne izbore. U Čileu oštro pada popularnost Gabriela Borica, šefa države hrvatskog podrijetla. Istodobno bi se ove godine u Latinskoj Americi trebao i smanjiti gospodarski rast u odnosu na prethodna razdoblja

Komentara 1

NI
nikola1975
08:19 25.01.2023.

Krhkost demokracije u Brazilu pokazana je već pred zadnje predsjedničke izbore. Sadašnji predsjednik gulio je kaznu za korupciju ali ga je oslobodio njegov frend u vrhovnom sudu. To je kao da mi sad Sanadera pustimo iz zatvora i on pobjedi na izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?