Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAHVALIO DODIKA
Povratak na članak

Lavrov dao intervju banjalučkom ATV-u: 'Zapad želi slomiti Srbe, na meti su i Hrvati'

Ruski šef diplomacije napao je Zapad zbog stanja na Balkanu, uključujući i najavu donošenja rezolucije kojom bi Opća skupština UN-a odala počast žrtvama genocida u Srebrenici počinjenog 1995. kao i primanje Kosova u članstvo Vijeća Europe

Komentari 10

PA
pasodoble12
14:19 06.05.2024.

Da na žalost, Rus se brine za Hrvate, a Plenki ne. Plenki se brine za neku svoju fotelju u Bruxellesu. Šta nije istina u tome što Lavrov tvrdi? Hrvati su u BiH majorizirani i odiuzeta im je konstitutivnost te susu pretvoreni u nacionalnu manjinu, a o tome hrvatski mediji i politika uglavnom šute, osim Milanovića. I drugo, paradoksalno je da se Dodik optužuje za kršenje Daytona iako on jedini svim silama traži da se poštuje Dayton, dok ga upravo MZ i visoki predstavnici kasape. I to kasape ga na očigled onih koji su garanti tog sporazuma, a to je i Hrvatska. Milanović viče o tome na sav glas i on je po hrvatskim političarima i "hrvatskim" medijima rusofil, a Plenki šuti ko riba i on je domoljub. Zanimljivo. Kako se zamjenjuju teze i priče, a sve u skladu sa naredbama glavnih gazda.

VL
RI
Rizlman
13:59 06.05.2024.

Sve istina. Projekt unitarizacije BiH provodi se odavno, a dio tog projekta bio je i haški sud koji je dosudio da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH udruženim zločinačkim poduhvatom a svi mi jako dobro znamo da je to bolesna i perverzna laž. I sve to su nam zakuhali naši "saveznici".

VL
SE
Serengeti
16:56 06.05.2024.

Nakon što smo čuli izjave tadašnjeg francuskog predsjednika Hollande-a i tadašnje kancelarke Merkel da je Minsk sporazum bio samo varka da se Ukrajina naoruža postavlja se pitanje kome Rusi mogu vjerovati?

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:32 06.05.2024.

Rus brine za Hrvate 😂😂😂

VL
NK
Najam krova
14:33 06.05.2024.

Gdje se sakrio glavni recitator?

VL
CH
chemica
14:10 06.05.2024.

Kad hvališ i braniš vojvodu fefelja i njegove...Kako kažu ruski trolovi, Rusi su naši prijatelji! lol

VL
FU
Fusnota
13:07 06.05.2024.

Povijesno Carigradski patrijarh je Jedino patrijarh koji ima pravo izdavati Tomos i slične dokumente vezane za pravoslavnu vjeru. Do sada su Tomos osim Carigradekog partijama izdali smo Srpski patrijah i nitko više. Izdali MPC i tek nakon što su ignorirali Tomos Carigradskpg patrijarha. Nastavljaju laž na laž

VL
Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
15:13 06.05.2024.

Lavrov i Dodik, jaran vam je trenutno u mišjoj rupi.

VL
JU
JurekJuric
13:36 06.05.2024.

Zaboravio je Putko da je njegov pulen u Hrvatskoj izgubio izbore pa na Hrvatsku više ne može računati....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.