Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruski ministar

Lavrov: I Hitler je okupljao zemlje Europe protiv Rusije

Iran's Foreign Minister Hossein Amir-Abdollahian and Russia's Foreign Minister Sergei Lavrov hold joint news conference, in Tehran
Wana News Agency/REUTERS
24.06.2022.
u 15:15

Lavrov je u petak komentirao i dodjelu statusa kandidata Ukrajini i Moldoviji te poručio kako EU nije vojno-politički blok, za razliku od NATO-a, te da razvoj odnosa zemalja s EU ne predstavlja nikakav rizik za Rusiju.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u petak je izjavio da Europska unija i NATO "formiraju koaliciju" kako bi se pripremili za rat s Rusijom.

Lavrov je u petak komentirao i dodjelu statusa kandidata Ukrajini i Moldoviji te poručio kako EU nije vojno-politički blok, za razliku od NATO-a, te da razvoj odnosa zemalja s EU ne predstavlja nikakav rizik za Rusiju, prenosi 24 Sata

Dodao je kako ga situacija podsjeća na stanje prije Drugog svjetskog rata kada je Hitler ujedinio većinu europskih zemalja za rat protiv Sovjetskog Saveza. 

- Kada je Drugi svjetski rat počinjao, Hitler je okupio većinu europskih zemalja. Sad EU i NATO također prikupljaju koaliciju za borbu, ali i za rat s Rusijom. Pratit ćemo ovo jako oprezno - rekao je.

Komentara 7

Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:15 24.06.2022.

Odvratna spodoba ovaj Lavrov.

MA
MarasG
21:58 24.06.2022.

Doci ce kraj i teroruzkim fasitima pa i ovom odvratnom munumaj.

Avatar WorldOfThanks
WorldOfThanks
20:09 24.06.2022.

samo je zaboravio spomenut, da Hi....er na svojoj strani nije imao Francusku Englesku i Ameriku, već Rusija odnosno sovijetski savez i staljin, a sada su isti na suprotnoj strani od iste. a novi staljin, putin nema potporu bivših saveznika kao čika staljin. tako da je pozicija Rusije, u znatno gorem položaju nego onda. i to sve zahvaljujući suludoj politici, i priči da je Ukrajina prijetnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije