Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redovite letačke aktivnosti

Lete MIG-ovi, moguće probijanje zvučnog zida: 'Molimo građane za strpljenje'

Zagreb: Letački program povodom Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske
Davor Puklavec/PIXSELL
27.07.2023.
u 08:40

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske županije na visini od 10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila, moguće je da će 27. i 28. srpnja provoditi redovite letačke aktivnosti. Kako su izvijestili iz MORH-a tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te mole građane za strpljenje i razumijevanje.

VEZANI ČLANCI:

"U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila, u četvrtak 27. srpnja u popodnevnim satima i petak 28. srpnja 2023. od 8 do 16 sati provodit će redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida", poručili su iz MORH-a.

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske županije na visini od 10 000 do 14 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora u Republici Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 15

EF
Efendi
21:24 27.07.2023.

S tim prapotopnim kantama mozete probiti samo zid neke stale ako se, lako moguce, srusite na nju!

Avatar Glasrazuma1
Glasrazuma1
21:49 27.07.2023.

Efendi, Vucic ce uskoro na smetliste istorije i sto se mene tice zasluzio je bar 10 dozivotnih robija zbog svega sto je uradio sopstvenom narodu a i ostalim narodima narocito muslimanima i Hrvatima devedesetih, to se ne sme zaboraviti. Zapad ga podrzava nazalost i abolira njegovu radikalsku istoriju, izjave 100 muslimana za jednog Srbina , negaciju Srebrenice, velicanje Mladica i ostale stvari zbog kojih se svaki posteni Srbin stidi. Ali nije on tema sad, sad su tema Hrvatski Migovi iz proslog veka ( stoleća) da budemo precizni😂

ER
erosaonogasvijeta
00:04 28.07.2023.

Koliki broj eskadrila ce parati nebo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije