Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove žrtve

Libija tvrdi da su zrakoplovi NATO-a ubili 15 civila

libija (1)
Reuters/Pixsell
25.06.2011.
u 15:29

Bombardiranje grada Al Brege rezultiralo je smrću civila, pogođeni su slastičarnica i pekara, tvrdi službena Gadafijeva Libija

U današnjem bombardiranju libijskog gradića Al Brege poginulo je najmaje 15 civila dok je nekolicina teško ranjena, prenose službeni libijski izvori. Navodi se da su zrakoplovi NATO-a pogodili restoran i pekaru dok NATO tvrdi da su pogodili ključni zapovjedni centar te da nema nikakvih indicija o ljudskim žrtvama tog bombardiranja. Također se navodi da su Gadafijeve snage zauzele položaje u napuštenom stambenom kvartu iz kojega napadaju vlastite civile pa NATO taj dio Al Brege smatra vojnim ciljem. Spomenuti grad udaljen je oko 800 kilometara od Tripolija i važan je zbog tamo smještene rafinerije nafte.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
17:45 25.06.2011.

Mogu se kladiti Jednog dana kad dodje mir u Libiju. Cionisti u suradnji s talibanima ce tvrditi po forumima da ih je slavenska Rusija bombardirala ili da su to opcenito bili neki slavenski narodi. Kao da su se dogovorili obo dvoje su alergicni na Slavene a Ruse bi izbrisali s mape.

TO
Toni50
18:22 25.06.2011.

Dobro je pripadamo sada njima ovim dobrima pravima ...NATO-a pogodili restoran i pekaru dok NATO tvrdi da su pogodili ključni zapovjedni centar te da nema nikakvih indicija o ljudskim žrtvama tog bombardiranja. Kako vidimo i kada pogađaš centar grada saa napalm i boljima nema ni govora o civilnim žrtvama totalna laž Gdaafija !.. Ali kada šišaš sa granatama i pogađaš štale i livade polja i koze onda je to za osuditi na 24 godine jel se radi o pretijeranom granatiranju vlastite domovine.... Tima pripadamo iskrenima ...

KR
krilnik2
16:40 25.06.2011.

Pa \"neophodno je reducirati populaciju u podrucjima koje sadrze resurse neophodne za americki nacin zivota\", Henry Kissinger.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije