Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide nazad u Libiju

Libijskom diplomatu Hrvatska dala rok od 15 dana da napusti zemlju

\'23.03.2011., Libijsko veleposlanstvo, Narodni Biro Velike Socijalisticke Narodne Libijske Arapske Dzamahirije, Gornje Prekrižje 51b, Zagreb - Abdulkarim Naas otpravnik poslova.  Photo: Goran Stanzl/
Goran Stanzl/PIXSELL
19.05.2011.
u 15:04

Naasovi progadafijevski stavovi te posebice kritike Hrvatske zbog podrške rezoluciji Vijeća sigurnosti UN-a izrečene u intervjuu Večernjem listu ocijenjene su kršenjem diplomatskog kodeksa.

Otpravnik poslova u libijskom veleposlanstvu u Zagrebu prvi je diplomat kojemu je Hrvatska – lijepo rečeno – otkazala gostoprimstvo.

MVP je danas priopćio Abdulkarimu Naasu da će mu se oduzeti diplomatski status i kako se očekuje da za najduže 15 dana napusti Hrvatsku, a do daljnjeg je prekinuta i komunikacija s osobljem veleposlanstva, što – ponavlja MVP – ne znači prekid diplomatskih odnosa s Libijom.

Naasovi progadafijevski stavovi  te posebice kritike Hrvatske zbog podrške rezoluciji Vijeća sigurnosti UN-a izrečene u intervjuu Večernjem listu ocijenjene su kršenjem diplomatskog kodeksa.

>> Gadafijev diplomat nepoželjan u RH zbog svojih izjava za Večernjak

Ključne riječi

Komentara 59

MO
mozel
15:20 19.05.2011.

Mozda ce nas Stipe plakati za njim ili ce mu napraviti molbu za ustupak drzavljanstva.

OB
-obrisani-
15:16 19.05.2011.

Samo idi iz Hrvatske, Neka ti je sretan put. Povedi i Mesića sa sobom, tamo u libijsku zločinačku džamnahiriju spada više nego u demokratsku Hrvatsku.

CI
cicibela
15:36 19.05.2011.

Ovaj je nepoželjan, a Mesić je poželjan ??? I još mu Hrvatska plaća doživotno agitiranje za Gadafija i komunističke zločince. Lijepo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije