Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite se

Ljeto u punom jeku - Sutra nam prijete vruća 34 stupnja

'sce...zgb..25.07..2005. rab,lopar-rajska plaza snimio:boris scitar'
Boris Ščitar/VLM
19.07.2013.
u 11:00

Neće biti ništa drukčije niti u idućih nekoliko dana, najavljuju prognostičari. I dalje nam "prijete" vrući i sparni dani.

Vikend pred nama bit će sunčan i vruć u svim dijelovima zemlje. Tek je ponegdje moguća slaba kiša u unutrašnjosti Dalmacije i Like te slaba naoblaka na kopnenom području, no temperature se i dalje zadržavaju na visokih  plus 30 Celzijevih stupnjeva.

Obalu i dalje "kupa" sunce uz slab vjetar, a današnja maksimalna temperatura ići će i do 33 Celzijeva stupnja.

Neće biti ništa drukčije ni idućih nekoliko dana, najavljuju prognostičari. I dalje nam "prijete" vrući i sparni dani. Osvježenje kroz pad temperatura neće donijeti ni mogući slabi lokalni pljuskovi koji se predviđaju sutra u poslijepodnevnim satima ponegdje na području Slavonije i u unutrašnjosti Dalmacije.

Jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti će biti od 14 do 19, a na Jadranu od 20 do 25. Najviša dnevna u cijeloj će se Hrvatskoj kretati od 29 do 34°C, a samo u Lici bit će nekoliko stupnjeva manja.

Nedjelja će donijeti jutarnje temperature zraka u unutrašnjosti od 14 do 19, a na Jadranu od 20 do 25, dok će se najviše dnevna na kopnu kretati od 25 do 30, a na Jadranu od 28 do 33°C.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije