Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Malene Rydahl otkriva što hrvatski lideri mogu naučiti o povjerenju u sustav od Danaca

Future Tense
24.04.2024.
u 14:39

Na konferenciji Future Tense powered by Lürssen, autorica bestsellera „Happy as a Dane“ objašnjava kako danskim pristupom izgraditi povjerenje i empatiju u organizacijama

Malene Rydahl, autorica bestsellera "Happy as a Dane" objašnjava kako različiti stilovi liderstva utječu na dobrobit, performanse i povjerenje zaposlenika unutar organizacije. S višegodišnjim iskustvom u savjetovanju svjetskih organizacija, Rydahl se zalaže za njegovanje empatije u poslovnom okruženju. Smatra kako empatija ne samo da poboljšava individualno zadovoljstvo, već i potiče društvenu produktivnost te konkurentnost organizacije.

Danska je već godinama jedna od najsretnijih zemalja na svijetu, redovito se smještajući među prve tri na popisu svjetskog izvještaja o sreći (World Happiness report). No, što stoji iza njihove izvanredne sreće i zadovoljstva? Na konferenciji Future Tense powered by Lürssen, Malene Rydahl, viša savjetnica u Boston Consulting Group i predavačica na Sciences Po Parisu, pružit će uvid u ključne aspekte danskog modela sreće koji se mogu primijeniti kako na države tako i na poslovanje organizacija.

Promjena treba dolaziti iz srca; morate biti ta osoba, ne samo misliti da jeste“, naglašava Rydahl. Koliko je bitno razvijati povjerenje u društvu, ističe i veleposlanik Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Ole Henrik Frijs-Madsen: „Povjerenje je vrlo važno za društvo, ali ne može se kupiti, mora se zaraditi. Baš zato mi u nordijskim zemljama generacijama radimo na tome; definiramo povjerenje i integriramo ga u naše društvo.“

Uz Malene Rydahl, na konferenciji Future Tense powered by Lürssen govorit će Felipe Gomez i Costas Markides o budućnosti liderstva, Lasse Jonasson o budućnosti tehnologije, Martin Kruse o održivosti te digitalna antropologinja Rahaf Harfoush o odnosu društva i tehnologije.

Uz Lürssen Design Centar Kvarner, višegodišnji partneri konferencije su ENNA Group, Futura DDB, Nestlé, Philip Morris International, Raiffeisen Bank i Visa. Konferencija je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Grada Zagreba.

Konferencija je namijenjena donositeljima odluka i stručnjacima koji se ne žele samo prilagođavati promjenama, već aktivno oblikovati poslovanje i svoje buduće uloge.

Više informacija nalazi se na internetskoj stranici Future Tense konferencije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije