Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Opatiji

Maras: Rekli su da sjednem do Vidoševića, nije mi bilo drago

gordan maras
Marijan Sušenj/PIXSELL
30.10.2013.
u 18:17

Nema ni jednog glasa iz HGK oko napisa o plaćama tajnika i direktora po 15 tisuća kuna. Znači, to je istina, a to je ono što mene smeta, kaže ministar Maras

– Kakve sad veze ima kaj sam sad sjedio kraj njega, ja nisam organizator ovog skupa, sjeo sam tam' di su mi rekli da sjednem, znači nije to bilo po dragosti, odnosno po podržavanju određenih aktivnosti koje se u Komori događaju – rekao je ministar poduzetništva Gordan Maras nakon što je na međunarodnom investicijskom forumu u Opatiji sjedio odmah pored Nadana Vidoševića, predsjednika Hrvatske gospodarske komore, pišu 24 sata.

Definitivno stojim iza onog što sam rekao, a to je da su neke stvari, koje su se očito događale u Komori, a koje vidimo svaki dan, potpuno neprimjerene – od terenaca, odlazaka na gradilišta, plaća koje plaćaju hrvatski poduzetnici, a koje su neprimjerene, da direktori i do nedavno tajnici po županijama imaju plaće i po 15 tisuća kuna. Znači, na kraju krajeva, to su sve plaće koje možete usporediti s ministarskima i onda se postavlja pitanje, s obzirom na to da je riječ o javnom novcu, tko to kontrolira, na koji se način na to može utjecati – rekao je Maras.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije