Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio Anki Mrak Taritaš
Povratak na članak

Marin Miletić: Najviše pedofila ima među trenerima, učiteljima, profesorima

Anka Mrak Taritaš postavila je pitanje drugim zastupnicima misle li se oglasiti o zataškavanju pedofilije u Katoličkoj crkvi, kao i predsjednika Sabora je li se na sastanku s predstavnicima Hrvatske biskupske konferencije zanimao što imaju se reći o toj temi

Komentari 4

Avatar Svračak
Svračak
21:43 29.03.2023.

Potpuno se slažem sa Marinom. Davno sam to zlo iskusio u osnovnoj školi kao i mnogi moji vršnjaci na satu povijesti.

VL
US
ustrajan
20:41 29.03.2023.

Progresivni i humani socijal-nacisti su protiv povecavanja financijske pomoci hendikepiranima jer bi kao i “ujko” Adolf za hendikepirane odvojili novi 9mm metak ili malo plina!

VL
JO
jocoudriga
17:09 29.03.2023.

S kim si onakav si....

VL
BR
Brankko
03:27 30.03.2023.

Eh, Miletićev "račun"... Ako na primjer učiteljah i nastavnikah ima recimo dvadeset puta više nego svećenikah, moglo bi se razmišljati o tome da među učiteljima i nastavnicima ima dvadeset puta više pedofila. Nekima je bolje da se mane takve aritmetike, neka posegnu za stvarnim statistikama i anketama, pa onda prepuste stručnjacima da reknu koju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.