Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI EUROPLJANA

Ljetovanje u Hrvatskoj: Jedna stvar ove godine nije promakla nikome od gostiju

22.09.2023.
u 06:11

Na iznenađenje mnogih, poskupljenja nisu od Hrvatske odbila ni Mađare čija se zemlja uvelike bori s poskupljenjima i visokom inflacijom

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar samočitam
samočitam
13:44 22.09.2023.

U jednoj grupi sam u kojoj žene starije 50 godina koje putuju same razmjenjuju iskustva. Danas je bila objava da je od 10 država Hrvatska najugodnija za solo putnice. Nemaju nikakvih neugodnih iskustava za razliku od npr. Maroka ili Albanije gdje se iščuđuju kad tražite u restoranu stol za jednu osobu do toga da se muškarci nametljivo ponašaju, valjda jer su žene niža bića. Također je nedavno jedna crnkinja pitala koje su zemlje sigurne za “solo coloured” žene i puno njih je navodilo Hrvatsku. To je meni lijepo i drago za pročitati. A, ovo za cijene … ni ja ne idem u Monte Carlo jer mi budžet to ne bi podnio, ako smo nekome skupi ima onih kojima nismo.

WI
wice
09:49 22.09.2023.

Mađari dolaze na Jadran jer je Balaton skuplji. Samo tamo nema olajavanja po novinama.

Avatar mrIvan
mrIvan
10:33 22.09.2023.

Svatko zna za što će dati novac. I sve što je napravljeno ove godine - reflektirat će se na iduću godinu i godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije