Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE KOTROMANOVIĆ ZA VEČERNJI TV
Povratak na članak

Kako uništiti Hamas, a da ne stradaju civilne žrtve? Kotromanović: Izrael se odlučio za jednu strategiju

Nitko ne opravdava način na koji je Hamas izveo teroristički napad na civile, ubijanjem i silovanjem. To je grozno. Normalno je bilo očekivati protuudar izraelske države. Ozbiljna država mora reagirati, ali pitanje je kako, komentirao je Kotromanović

Komentari 9

SA
Sarma
21:19 15.11.2023.

Izraelci idu tamo , prema cilju gdje treba uništiti tu gamad. Svaka im čast. Cijeli katolički svijet bi se trebao priružiti , da se riješimo gamadi muslimanskih terorista. Naglašavam MUSLIMANSKIH. TERORISTA

VL
Avatar Striborski
Striborski
22:39 15.11.2023.

Kako? Nikako jer se Hamas skriva iza civila. Izraelci nemaju puno opcija.

VL
Avatar stomugromova2
stomugromova2
20:21 16.11.2023.

svijet bi trebao zasukati rukave i traziti kompromis.. jedini kompromis je Oslo,to je bila solidna baza,nazalost, Hamas je odpilio noge stolice njihovim internim obracunom sa Arafatom i Fatahom a Izrael je nastavio naseljavanje na WestBank,sto kupnjom nekretnina,sto ilegalnim naseljavanjem. da bi tu nezavisnu Palestinu stvorio na WestBanku,naseljavanje treba prestati,sto je kupljeno,vratiti Izraelcu,sto je nelegalno zaposjednuto,iseliti Izraelca. istovremeno,Hamasu i Palestincima treba staviti noz na grlo,poslati nedvosmislenu poruku,to mozes imati,ako odbijes neces imati nista. pomoc Palestini treba zamrznuti dok ne prihvate nezavisnu drzavu na WestBanku.tko nece milom,neka pokusa razumom,,a ako ni to ne funkcionira,morace silom.to je to.

VL
BR
Brankko
00:41 19.11.2023.

Dogovor između Rusije i Ukrajine?! Da, bilo je to tamo prije devedesetak godina: "pametni" i jaki "dogovorili su" stvar između Čehoslovačke i Hjtlörove Njemačke, "sačuvan je mir". Čehoslovačka se odrekla dijela češkoga teritorija u korist Njemačke, i kao, eto, sve je gotovo, Hjtlör će biti zadovoljan, "mislilo se". Što je bilo dalje? -- I sada razmislimo bi li putin bio zadovoljan pa da mu "pametni" i jaki obećaju ma i cijelu Ukrajinu. Vlast, osjećaj moći, putin i njegova klika takvi su kakvi su. Usporednice u prošlosti više su nego jasne.

VL
DU
Deleted user
20:19 15.11.2023.

Ovi danasnji palestinci,arapi zele pobjediti Zidove sa visokim natalitetom i terorizmom.Arapske zemlje i Iran iskoristavaju Palestince za zajednicke ciljeve da uniste drzavu Izrael.Tu mira ne bude dok Izrael ne unisti hamas i one koji ga podrzavaju.Palestinci bi se sami trebali rijesiti hamasa ako zele da rat sto prije zavrsi.

VL
LU
lucio2
19:22 15.11.2023.

Kako? Tako da sistematski ne krades i okupiras tudju zemlju, drzis milijune u polu-ropstvu, prakticiras apartheid i izvanzakonska ubojstva i otmice, trpas u zatvore tisuce djece koji te mrze jer to radis, i generalno ignoriras medjunarodne zakone,

VL
KP
kplustunjevina
18:40 15.11.2023.

Zapamtite djeco, genocid se može preklasificirati kao protuudar ako imate židovski heksogram.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.