Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ruski predsjednik

Medvedev iznio svoja predviđanja za 2023.: Stvorit će se Četvrti Reich, izbit će ratovi, a Elon Musk bit će novi vođa...

FILE PHOTO: Dmitry Medvedev, Deputy Chairman of Russia's Security Council, delivers a speech in Saint Petersburg
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/5
27.12.2022.
u 12:41

Njegova predviđanja komentirao je i sam Elon Musk kojeg je Medvedev spomenuo u jednom od njih

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev iznio je neka predviđanja za 2023. Medvedev, koji je trenutačno zamjenik predsjedavajućeg Ruskog vijeća sigurnosti objavio je u ponedjeljak svoj popis od 10 predviđanja na društvenim mrežama Telegramu i Twitteru. "Cijena nafte porast će na 150 dolara po barelu, EU će se raspasti nakon povratka Ujedinjenog Kraljevstva. Euro će izaći iz upotrebe kao bivša valuta EU-a”, napisao je Medvedev.

"Poljska i Mađarska će okupirati zapadne regije bivše Ukrajine. Stvorit će se Četvrti Reich koji će obuhvaćati teritorij Njemačke i njezinih satelita, tj. Poljske, baltičkih država, Češke, Slovačke, Kijevske republike i drugih otpadnika", napisao je Medvedev.

"Rat će izbiti između Francuske i Četvrtog Reicha. Europa će biti podijeljena. U SAD-u će izbiti građanski rat, Kalifornija i Teksas će kao rezultat toga postati neovisne države. Teksas i Meksiko formirat će državu", nabrajao je Medvedev svoja predviđanja. 

Posljedice građanskog rata, predviđa bivši ruski predsjednik, nekako će rezultirati milijarderom Elonom Muskom kao novim vođom slobodnog svijeta. Elon Musk će pobijediti na predsjedničkim izborima u brojnim državama koje će se ujediniti nakon završetka građanskog rata, rekao je Medvedev, piše news.com.au.

"Sve najveće burze napuštaju SAD i Europu i odlaze u Aziju.  IMF i Svjetska banka propadaju, euro i dolar prestaju biti valute za svjetske rezerve", kaže Medvedev.

Njegova predviđanja komentirao je i sam Elon Musk kojeg je Medvedev spomenuo u jednom od njih. "To su definitivno najapsurdnija predviđanja koja sam ikad čuo, a istovremeno pokazuju i zapanjujuć́i nedostatak svijesti o napretku umjetne inteligencije i održive energije", napisao je Musk.

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Nick2k
Nick2k
13:41 27.12.2022.

Vjerodostojni vidovnjak. On je npr vidio da Rusi zauzimaju Ukrajinu u 7 dana.

JO
jocoudriga
13:16 27.12.2022.

Nebitan si

JZ
Joža-Zg
12:51 27.12.2022.

U svakom pogledu svakim danom sve više i više napredujemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije