Rajić ulaže 300 milijuna kuna

Mesić i Kosor položili kamen temeljac za tvornicu Luke Rajića

rajic
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
02.12.2009.
u 13:39

- Kada sam odlazio iz jedne od svojih tvrtki mnogi su me osuđivali, nisu mi vjerovali kada sam rekao da ću novac od prodaje uložiti u Hrvatsku - kazao je Rajić.

POPOVAČA - Predsjednik Stjepan Mesić i premijerka Jadranka Kosor na prigodnoj svečanosti položili su u Popovači kamen temeljac budućega proizvodno-skladišnog i poslovnog centra tvrtke PharmaS.

U tu tvrtku koja će poizvoditi generičke lijekove Luka Rajić će uložiti ukupno oko 300 milijuna kuna, a završetak gradnje očekuje se u svibnju 2011. godine.

- Kada sam odlazio iz jedne od svojih tvrtki mnogi su me osuđivali ne prihvaćajući da sam u toj tvrtki dao maksimim i umorio se i istrošio. Nisu mi vjerovali kada sam rekao da ću novac od prodaje uložiti u Hrvatsku. Obećanje sada ispunjavam - kazao je Luka Rajić. Najavio je ulaganje u još dva projekta od kojih bi jedan trebao biti u Popovači.

- Poduzetnicima ovo može biti ohrabrenje, a Vlada koja je uložila oko 500 milijuna kuna u poduzetničke zone u Hrvatskoj, i dalje će pomagati poduzetnicima. Osnovat ćemo fond u Ministarstvu gospodarstva kojim ćemo poticati poduzetništvo i pomagati poduzetnicima u teškoćama - ustvrdila je Jadranka Kosor.

- Hrvatska više uvozi nego što izvozi i ovakvi su projekti prigoda da se stanje mijenja - ustvrdio je Mesić.

Komentara 54

IN
insekticid
14:18 02.12.2009.

a, osim toga on nije uzel novce hrvatima. on je uzel novce francuzima, a sve te mljekare i ostale pizdarije i dalje stoje tam gdje su i bile. a, hrvati nek dignu komunističku revoluciju i potjeraju glupe francuze i sve po starom. opet će mljekare i ostale pizdarije biti alajbegova slama, a ja ću uživati u tome. ma, daj, molim te lijepo.

Avatar miletiml
miletiml
14:20 02.12.2009.

kaj pricas ti kak je mogao steci 1. m ako ne uz pomoc udbe i HDZ i sad se vraca da spasi HR, a kosovarka treba takve sa lovom nije bitno na koji su nacin dosli do nje. Sve je to mafija bez karaktera i svima skupa mater pas

OB
-obrisani-
13:54 02.12.2009.

dajte mu jos po koju milijardu ...budale drogirane!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije