aktiviranje

Mesić traži s kim će na izbore, Jurčić bi da podrži njega

'02.08.2011,  Grskoviceva ulica, Zagreb -  Stjepan Mesic, bivsi predsjednik Republike Hrvatske Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
06.09.2011.
u 21:01

Bivši predsjednik već je razgovarao s Cuccurinom, Kregarom i Ljubom Jurčićem, koji na izbore ide zajedno s umirovljenicima

Bivši predsjednik Stjepan Mesić svako malo u javnosti daje do znanja kako mu se ne povlači iz političke arene. Svojom pisanom izjavom danom prekjučer Novoj TV Mesić je ponovno pokazao da se s političkih margina opet želi naći u središtu zbivanja.

Protiv mene se sustavno vodi kampanja kako bi me se degradiralo jer se neki boje da se ne bih uključio u aktivnu politiku, odgovorio je Mesić i opet dao naslutiti kako bi se i u 77. godini mogao otisnuti u još jednu političku utrku. Ali s kim? Izbori su uskoro i ono što je već sada poznato jest da je bivši predsjednik kontaktirao i s Pliniom Cuccurinom i s Josipom Kregarom, a spominjalo ga se i u kombinacijama s Ljubom Jurčićem, čija je Hrvatska ekonomska inicijativa već dogovorila koaliciju s blokom Umirovljenici zajedno. Međutim, nositelj svih lista te koalicije Lj. Jurčić uvjerava nas kako Mesić njegovu opciju može javno podržati, ali kako u "operativi" nema mjesta za bivšeg predsjednika.

– Predsjednik države došao je do vrha i sigurno se ne bi vraćao u operativnu politiku na mjesto koje je ispod njegove razine. Ali mi stalno razgovaramo i moguće je da će me javno podržati – kaže Jurčić. 

Komentara 58

ZX
zark x
04:36 07.09.2011.

Jurcicu, Jurcicu. Malo pameti molim te.

UT
utatica
22:12 06.09.2011.

u ovom čovjekolikom je sam nečastivi

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:50 06.09.2011.

Nije problem u takvima kao što je Mesić...već u onima koji za takve glasuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije