Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10 GODINA OD ULASKA U EU
Povratak na članak

Mijić za Večernji TV: Nakon ovih deset godina, bolje ide Hrvatskoj, nego EU

Pitanje je bi li Hrvatska mogla funkcionirati kao ravnopravni susjed jednom velikom europskom carstvu s pola milijarde ljudi. U tom bismo slučaju zapravo bili suočeni s većim pritiscima nego što smo sada, a ne bismo imali nikakvu mogućnost lobiranja ni suodlučivanja o bilo čemu

Komentari 10

DU
Deleted user
13:40 30.06.2023.

Tako su razmišljali i kada su gajili entuzijazam da napravimo prvu Jugu. Ishod znamo, a neće ni ovaj biti puno bolji. Nitko nikada nije radio za drugoga pa neće ni EU za nas. Svatko grabi samo sebi i iskorištava druge pri tome a mi smo već 30 godina iskorištavani od stranih telekoma, banaka, kompanija i političara. Dobijemo nekakvu financijsku pomoć ali daleko premalo za sve ono što smo im prepustili. I za kraj sada kreće navala na hrvatske obradive površine, tako da nam od suverenosti i vlasništva ostane samo ime Hrvatska

VL
DU
Deleted user
12:23 30.06.2023.

a bijeg oko 600 000 Hrvata na zapad u Njemacku Austriju Svicarsku i Irsku zbog slabih mogucnosti za zivot u liepoj nasoj ....nije los znak svih politika u rh ???? itd itd ...liepa nasa opustjela drzava..u Zd npr.nema tko nini pokopati preminule...u Zg nema tko pokositi travu...itd itd

VL
SS
simpatican.simpa
11:48 30.06.2023.

Ide zasigurno, kak se zeme

VL
AN
Ante321
11:46 30.06.2023.

Šta je babi milo, to joj se i snilo

VL
SL
slavenZadravec
23:00 30.06.2023.

Sada se tek vidi kolika je bila katastrofa Tuđman-miliševićevsko odbijanje priključenja EU još početkom devedesetih (uz izdašnu financijsku pomoć i prije Češke, Slovačke ...). Čak je to nedavno, neizravno priznao i premijer Plenković.

VL
Avatar votum
votum
12:27 30.06.2023.

Ne postoji potpuno suverena država na zemlji. Čak i S. Koreja mora popuštati Kini kod nabave lijekova i slično. Alternativa EU, na Europskom kontinentu, je biti poput srbijice, pokorni ruski vazal.

VL
DU
Deleted user
12:09 30.06.2023.

"ljuta desnica" koja je nastala od djece propalog i popljačkanog Ferala opet pametuje, sada glume neke "velike" domoljube i sve bi oni bolje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.