Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović 2019.: Ne trebaju mi veće ovlasti, one znače put u tiraniju

Nije normalno da u parlamentarne izbore (neustavno!) on ide s programom stvaranja "treće republike", a da nikome od birača nije jasno što se u toj floskuli krije i za što glasaju

Komentari 12

LL
lijepa_li si
09:28 24.03.2024.

da. očito je. predsjednik nije govorio istinu. lagao je!

VL
Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
09:48 24.03.2024.

Zoran Milanovic je na na pocetku demencije. Moj rodjak je ma pocetku imao iste simptome kao ovaj. Agresivan, rabijatan, sa tourette sindromom.

VL
HR
hrza
09:36 24.03.2024.

Porasli apetiti.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:33 24.03.2024.

Jasno je onimi kojim je i namjenjeno...nami ostalim upozorenje !

VL
Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
09:25 24.03.2024.

One znače više odgovornosti za odgovorne

VL
FE
fenix50
23:35 24.03.2024.

Zasto se narodu ne objasni/razluci u cemu je sustinska razlika izmadju njega i HDZ. Puno je "teorija"

VL
Avatar McDonald
McDonald
09:01 24.03.2024.

"Mislim da HDZ-u sigurno nije naštetila, kako vi to kažete, afera. Ministar Kuščević je sve objasnio i užem predsjedništvu stranke. Mislim da dolaze neka bolja vremena" - Gabrijela Zalac, ljeto 2019. brani "posrnulog" ministra Kuscevica, u vrijeme dok jos i sama bila ministrica. Al eto, sudbina kleta (citaj: EPPO) i nju je nedugo zatim pospremila s one strane zakona. "Upoznao sam je dok sam 2010. obišao Hrvatsku jako puno za nekoga u vanjskim poslovima, u vremenu završetka pristupnih pregovora i priprema o referendumu za članstvo. Upoznao sam je u tom kontekstu i nigdje drugdje u Hrvatskoj nisam upoznao nekoga s takvim znanjem i entuzijazmom u poznavanju EU fondova u to doba. I baš zato jer sam je upoznao tamo i jer smo kasnije surađivali i jer sam vidio koliko je agilna i aktivna bila...” - Andrej Plenkovic, studeni 2021. dok gorljivo brani oboga puta "posrnulu" Zalac.

VL
Avatar McDonald
McDonald
08:43 24.03.2024.

"Smatram da stranka ne može biti talac političke sudbine bilo kojeg svog člana. Okolnosti, koje bi makar u tragovima, mogle podsjećati na događaje sa HDZ-om od prije par godina, sigurno bi bile štetne i reflektirale bi se na buduće izbore. Od modernih političara očekuju se najviši standardi transparentnosti, odgovornosti i integriteta, što je preduvjet za kredibilno političko djelovanje. Na stranci je da analizira političke konotacije trenutne situacije" - Andrej Plenkovic, 28.05.2016., govor kada je preuzimao HDZ. "Ministar radi svoj posao. Sve teme koje se tiču medijskih napada na njega odnose se na vrijeme prije ministarske funkcije. Što se tiče njegovog rada kao ministra, on je maksimalno angažiran i izrazito motiviran da radi na programu Vlade i onoga što je u nadležnosti Ministarstva uprave" - Andrej Plenkovic, 3.7.2019. - izjava kojom brani bivseg ministra Kuscevica, koji se jos i dan danas vuce po sudovima na kojima nikako da dokaze tu svoju nevinost... Jel treba dalje citirati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.