Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA MREŽAMA

Milanović i HDZ se svađaju oko ove snimke: 'Kriminalna banda ukrala i falsificirala moju izjavu i krenula plašiti ljude'

Pula: Nakon otvorenja sajma predsjednik Milanović dao je izjavu za medije
Sasa Miljevic / PIXSELL
23.03.2024.
u 19:02

HDZ je na Facebooku objavio isječak odgovora predsjednika Zorana Milanovića na upit novinara očekuje li da bi Ustavni sud zaista mogao poništiti cijelu izbornu listu SDP-a nakon izbora. Milanoviću se taj potez HDZ-a, očito, nije svidio.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović na Facebooku je oštro reagirao nakon što je HDZ objavio samo isječak njegove izjave. Njegovu reakciju na društvenoj mreži prenosimo u cijelosti.

"Najprije je HDZ-ova kriminalna banda ukrala i falsificirala moju jučerašnju izjavu i krenula plašiti ljude svojim prljavim uratkom koji kao da je potpisao sam Goebbels. Ja sam upozorio kako je gangsterski Ustavni sud spreman učiniti sve da zaštiti HDZ-ove lopove od gubitka izbora. Na pitanje novinara može li Ustavni sud poništiti SDP-ovu izbornu listu nakon izbora, odgovorio sam da takav gangsterski Ustavni sud 'nakon izbora može i pohapsiti ih sve i uzeti im djecu za taoce', misleći na SDP-ove ljude s izborne liste. Jasno da ne može jasnije biti, ali HDZ-ovi lopovi su u panici pa izmišljaju i lažu cijeloj Hrvatskoj u oči, kao što su navikli svih ovih osam godina.

I ne lažu samo oni najprljaviji među njima, stranački štakori koji čuče u tmini HDZ-ovih podruma i grizu po narudžbi Andreja Plenkovića, već lažu i ovi bezlični politički nametnici, poput Božinovića i Katičića, koje u HDZ-u drži isključivo glad za vlašću i novcem jer bez toga su nitko i ništa. Naravno, moraju se dodvoriti vođi bande u nadi da će opet za njih biti mjesta. I dok ja izlazim iz kruga vojarne kako bih razgovarao s novinarima o izborima – jer u vojarni nema mjesta politici i strančarenju – Božinović čak vodi HDZ-ovu kampanju okružen hrvatskim policijskim specijalcima.

A kad su vidjeli da se njihove laži ne primaju, danas se oglasila i desna ruka HDZ-ove kriminalne bande, Lažljivi list Hanžar medija. Iako je njihov novinar bio u Vinkovcima i slušao moju izjavu, Hanžar glodavci danas otkrivaju kako se 'društvenim mrežama širi snimka', a zapravo HDZ-ova pokvarena obmana. Ne pišu o sadržaju cijele snimke kako bi razotkrili HDZ-ovu laž, već istu laž sluganski šire u nadi da će novac i dalje pristizati na račun. Znaju u Hanžar mediji da će za njih novca i posla biti samo dok je Plenkovićeva banda na vlasti", objavio je Milanović.

VEZANI ČLANCI:

Spomenutu snimku, inače, HDZ je objavio u petak. Uz nju su i napisali: "'Pohapsiti ih sve i uzeti im djecu za taoce.' To je Hrvatska kakvu bi Milanović htio. Znali smo da kršitelj Ustava želi i hapsiti i tužiti i presuđivati, ali nismo znali da želi Hrvatima čak i otimati djecu. A boji se dati ostavku i sučeliti se s Andrejem Plenkovićem."

GALERIJA Prosvjed oporbe 'Dosta je' u Zagrebu

Pula: Nakon otvorenja sajma predsjednik Milanović dao je izjavu za medije
1/47

Komentara 33

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
19:23 23.03.2024.

Dobro Zoka, jesi li rekao ili nisi ? Pusti sad priče što si ustvari mislio ili želio reći .. ili si se toliko zapetljao u muljažama da ni tebi samom ništa više nije jasno osim da bi htio biti premjer pa makar i silom .

MA
MarasG
20:00 23.03.2024.

Samo mentalno nezreli i extremno pokvareni politicar moze cak i u sali pominjati uzimanje djece kao taoce.A ti si to rekao i sada jos i lazes da nisi.

BI
Binga01
19:36 23.03.2024.

A kaj je s izjavom da Peđu nije vidio mjesecima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije