Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANI DOČEK RAFALEA
Povratak na članak

Milanović: 'Ovo je velik i lijep dan za Hrvatsku. Oni koji su radili na tome napravili su veliki posao, tu spora nema'

Milanović je najprije pozdravio sve okupljene, među kojima i premijera Andreja Plenkovića. "Ovo je velik i lijep dan za Hrvatsku, Hrvatska je dobila moderno zrakoplovstvo", poručio je.

Komentari 6

Avatar Behemot
Behemot
14:31 25.04.2024.

Nakon dugo vremena ovo je jedna ne samo lijepa nego i ugodna vijest za Hrvatsku i hrvatski narod.

VL
CR
crocro
15:10 25.04.2024.

Eh, da smo ih imali kada je trebalo. Koliko su važni, najbolje znaju hrvatski branitelji s čizmama na nogama, teretom na leđima i puškama u rukama. Kada je prvi sletio na hrvatsko tlo suza je sam tražila svoj put. I kada svi dolete neka to ne bude kraj, već nastavak jačanja hrvatske obrane. Samo dobro naoružana Hrvatska, može odvratiti neprijatelja od pokušaja gušenja hrvatske sigurnosti.

VL
NO
Noštromo
15:22 25.04.2024.

Prvih 6 Rafala su stigli, a valja reci da je Hrvatska član Nato pakta koji ima preko 30 drzava.

VL
HO
homofobic
16:41 25.04.2024.

Kada ne bi bilo tragicno bilo bi komicno dezertera u MinKen Bojnu gledati kako objesio drobinu i izgraditi se vojnika! Samo da mu jos hlace spadnu kao Cicku pred Kolindom!

VL
LI
liberta
23:00 25.04.2024.

Kad je predsjednik u igri uvijek očekujemo kako će opet nešto neprimjereno reči kao sada otkrivši imena pilota.Trebalo bi mu cenzurirati govore.

VL
Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:52 25.04.2024.

Pa ne mogu vjerovati da je ili toliko pokvaren ili toliko udaren da otkriva imena pilota.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.