Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO VIDEO

Milanović: Plenković kaže da ne zna tko je AP, ali svi mi znamo tko je

Zadar: Predsjednik Milanović na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana Sveučilišta u Zadru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
28.03.2024.
u 14:27

Plenković je bruxelleski poslušnik koji se nikada, ali baš nikada, nije usudio suprotstaviti birokratima iz Bruxellesa, a za to je bilo prilike i potrebe, kaže Milanović

Predsjednik Zoran Milanović objavio je novi video na Facebooku. Ponovno se obrušio na premijera Andreja Plenkovića. Komentirao je premijerovu izjavu da ne zna tko je AP koji se pojavljivao u porukama između Josipe Rimac i Gabrijele Žalac. "To nisu moje poruke. To je nebitno potpuno. Ja ne komentiram poruke, pogotovo ove koje su iscurile", kazao je jučer Plenković. 

– Andrej Plenković kaže kako on ne zna tko je AP. Ali, svi mi zato znamo tko je AP, Andrej Plenković. Plenković je zaštitnik korupcije u Hrvatskoj pod čijom je vlašću stvorena najgora koruptivna hobotnica u povijesti hrvatske države. Nema ministarstva, državne tvrtke ili javne institucije u kojoj se nije kralo, pogodovalo ili barem varalo. Plenković je uzurpator koji je okupirao gotovo sve neovisne institucije naše države. A sada pod svaku cijenu želi okupirati i DORH kako bi spriječio istrage protiv svojih ministara i najbližih suradnika – govori Milanović.  

 

– Baš zato je izabrao stranačkog dečka Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika. Plenković i sada neuvjerljivo i nepošteno uvjerava hrvatske ljude da žive dobro. A osiromašio je umirovljenike kojima sada samo zbog izbora daje jednokratnu pomoć. Potjerao je mlade obitelji u inozemstvo jer je posla i novca bilo samo za HDZ-ovce i njihove prijatelje. Plenković je bruxelleski poslušnik koji se nikada, ali baš nikada, nije usudio suprotstaviti birokratima iz Bruxellesa, a za to je bilo prilike i potrebe – kaže Milanović.

– Plenković je još puno toga lošeg i štetnog, nema nikakve medijske i oglašivačke mašinerije koja ga može oprati od štete koju je u proteklih osam godina nanio Hrvatskoj. Hrvatski ljudi to znaju i samo oni to na izborima mogu promijeniti – kazao je Milanović. 

GALERIJA Milanovićev život u slikama – od malih nogu do političke karijere

Zadar: Predsjednik Milanović na svečanoj sjednici povodom obilježavanja Dana Sveučilišta u Zadru
1/42

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 58

MA
marcellus
14:54 28.03.2024.

Ma ne, dobro smo živjeli dok si ti bio premijer... ajde sjeti se

FD
franjo.durinic
14:54 28.03.2024.

Ruke pravde dolaze Turudić ti sve bliže

LI
Libela
14:43 28.03.2024.

Zloran Milanović zlorabi položaj i krnji funkciju predsjednika RH, ne poštuje ustav, Ustavni sud i DORH, obmanjuje javnost, kontaminira javni prostor i izborni proces,bezočno laže i izmišlja, konstruira parastvarnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije