Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović u svojoj destrukciji ruši sve oko sebe – i to treba zaustaviti

22.04.2024. u 07:20

Danas imamo situaciju u svijetu koja sve više miriše na situaciju uoči Drugog svjetskog rata, imamo predsjednika i premijera koji su u otvorenom ratu.

Komentara 32

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
07:51 22.04.2024.

Najbolji dokaz ovoj tezi iz naslova je SDP koji se nakon njegovog predsjedavanja posvađao, raspao, podijelio i nestao kao stranka... sada je njegov isluženi kadar opet iskoristio staru slavu i ostatak članstva za svoju korist, al budimo realni osim ovih isluženih imena SDP kao stranka više ne postoji, što je dokaz i predizborni skupovi pred desetak ljudi pred izbore

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
08:23 22.04.2024.

Vec vise od 4 godine od kad je lik na pantovcaku pisem protiv tog despota . cak sam i poceo pisati po ovom portalu - sto mi prije milanovica - nikad ne bi palo na pamet. Zasto? On bi unistio 80% Hrvatske koja ga mrzi/ ne podnosi iz cistog sadizma. On je po meni HR Trump-lazov (ista sebicna retorika, ista prepotencija, alternativne cinjenice, fake news). Lijevi mediji su ga reanimirali i stvorili tu opasnost po drzavu. Drzavni prevrat mu ne smije proci. "Sve znate"

MA
malosutra12
08:24 22.04.2024.

Strah od Turudića i njegovih brojnih kriminalnih kostura, luđačko mahnitanje da i sam sebi odgrize rep, ni belo ne pomaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije