Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bradleyje su htjeli baciti'
Povratak na članak

Milanović: U zadnjoj sam sekundi natjerao Plenkovića da gurne u stranu svog ludog ministra

- Bradleyi su danas ovdje zbog mene. Ne kažem da bi se trebali zvati po meni, ali sigurno ne po Plenkovićevu ministru - poručio je Milanović u Slavonskom Brodu

Komentari 6

ZA
Zagrebčanka
17:57 12.04.2024.

Kao i uvijek. Izlijev proljeva u mozak.

VL
Avatar suludih10
suludih10
21:56 12.04.2024.

Nisam ga htio ni slušati ni čitati. Čitao sam vijesti na portalima (na ovom ne) što se danas događalo u Splitu!!

VL
EB
EBERT
18:53 12.04.2024.

Kako smo sretni da imamo takovog Prjecednika. A nesretni da ga uopce imamo. On hoce djeliti pamet covjeku koji ima uspjeha . Cjenjen u Svijetu. A ko cjeni tebe? Nitko.

VL
GO
Godežav
07:49 13.04.2024.

Milanović nikakve veze nema s nabavkom Bradleya. Da se pitalo njega dobili bismo stariji tip Bradleya, manje komada i po mnogo višoj cijeni. U ovom slučaju Banožić je napravio vrlo dobar posao. Prava je sreća što Milanović u takvim stvarima nema baš nikakvih ovlasti.

VL
DI
dino85
09:51 14.04.2024.

Milanoviću, institucije koje ti nepoštuješ birali su i stvarali državljani ove Hrvatske države, nešto ti a nešto i drugi. Kao građanin ove države, nije mi ni najmanje stalo do toga da, da od svega što smo do sada stvorili praviš svoj nekakav privatni cirkus i sprdačinu. Svoje osobno mišljenje zadrži za sebe, budi predsjednik onoga što je stvoreno i što to je povjereno. Nada. se da će ovaj narod prepoznati tvoju destrukciju koji nam nudiš, u kojoj bi se kao narod morali vratiti tamo gdje smo nekada bili, u podjele. Kod takvih psiholoških profila poput tebe, nema ništa kreativno, kteativan je samo tvoj osobni interes da ostaneš na vlasti što duže, jer u pauzi dok nisi ponovno zajašio ovu državu nisi baš pokazao neku kreativnost i uspjeh, a to je najbolji dokaz da si sposoban samo okružen istima skorojevićima kao što si i sam, po onoj dok ide ide. Tvoj glasan komentar "mi ili oni", mislim da još uvjek odzvanja u svakom uhu običnoga građanina ove države. Isto tako mi je želja da pobjedi demokratska volja ovoga naroda, i da novo izabrani povedu raspravu i pronađu način kako te smijeniti s vlasti, da ne truješ svojim uličnim žargonom ovu lijepu i ugodnu za život, državu.

VL
DU
Deleted user
22:08 12.04.2024.

Rijeci i PRH (podvlacim: "kad mu ovaj bude radio o glavi" i "A tu ce se poklati"....): Plenković će se baviti Butkovićem kad mu ovaj za nekoliko dana bude radio o glavi. Ali tu će se poklati Butković i Anušićć - istaknuo je predsjednik.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.