Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI MACRON NOVI VOĐA EUROPE

Mirko Galić: Europa nema vođu, Merkel je bila knjigovođa, a Macron je lider u nedostatku drugih vođa

11.04.2024.
u 22:15

Macron se sam pokušava nametnuti kao vođa starog kontinenta, govori o potrebi reforme Europe, o dva suvereniteta – europskom i nacionalnom, o reformi institucija, demokratizaciji vlasti u Bruxellesu. Dakle on je imao puno dobrih ideja, ali nedostaje mu onaj sljedeći korak, da se iz pričanja prebaci u djelovanje. Međutim Europa je sve bitne korake u svojoj povijesti napravila kad su ih uskladili Francuska i Njemačka, kaže Mirko Galić

Komentara 2

ST
sttipe
14:00 14.04.2024.

Za otkantati jenkije, tribat će svaka druga tvornica u Europi, postati tvornica oružja. Jenki su poklonili svo europsko oružje Ukraini, jer planiraju da se Europa i Rusija pokolju do zadnjeg čovika, pa da oni zavladaju svime.. Preračunali su se kod uvoza muslimana u Europu, jer čim dolar postane tariguz, svi ovi kojima S.ros šalje novce,(sms porukama, i zbog kojih je cila Europa minjala bankomate) , prominit će gazde/hranitelje, priko noći!! Tad Europu preuzimaju muslimani, i jedino tako Europljani mogu izbijeći "stoljeće (planiranih) ratova"!! Koja se to kolonija oslobodila bez rata?? Europljani misle da nakon ww2, kažu američkoj vojsci hvala i doviđenja?? I how yes no... Kako spriječiti koloniju da se osamostali?? Zaratiš ju protiv svog neprijatelja, i dođeš "opet" " pomoći"!!!

DU
Deleted user
23:08 11.04.2024.

Evropa treba biti ujedinjenja,to svakako.Za Kineze nas zaboli,oni su tamo na Pacifiku,samo poštena trgovina da njima i to je to.Evropa treba napraviti još dva koraka,pomoći naoružati Ukrajinu i prekinut vezu s Rusima za sva vremena i možda u dalekoj budućnosti samo trgovina kao s Kinezima te ojačati vojnu industriju,vojsku i u jednom momentu s guštom odebati nepouzdane jenkije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije