Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
između mitova i svetinja

Mitovi potiču podjele, pridonose isključivosti, ali nisu problem koji postoji samo u Hrvatskoj

10.08.2023.
u 22:45

Kad čitamo na društvenim mrežama što hrvatski građani misle o svojoj državi, najsnažniji bi dojam bio da je ne podnose. Nešto dobro napisat će samo ako slave neku sportsku pobjedu. Kad bismo pozvali majstora da nam popravi državu, on bi najprije upitao: Tko vam je ovo radio? Odgovor je – sve smo si napravili sami

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:58 11.08.2023.

Kritika ne znači ne podnošenje. Kritiziraju svi iz svog ugla gledanja. Po tvojoj logici i ti sam ne podnosiš svoju državu jer u njoj žive ljudi koji je kritiziraju. Tako je u svim demokracijama. Beskonačna hvaljenja nezaustavljivog napretka imaš u Sjevernoj Koreji, Kini, Rusiji i djelomično Srbiji.

VB
vlasta.blecic
20:31 12.08.2023.

Dragi prijatelji,mislim da u mnogo čemu zaslužujete više i bolje. Zadnjih godina mi je jedino ugodno vrijeme dve nedjelje ili više u Istri. Kad vidim sve ono što bi moglo biti bolje,pravednije,ljepše...sjetim se odakle sam došla i osmeh mi ne silazi sa lica. Malo manje veličanja ratova i mitova bi bilo bolje ali nitko nije savršen.Nešto mora da se iživi a mi da se suočimo sa ostarjelim,ružnim Dorianom Gray-em u koga smo se odavno sa svojom tzv.elitom pretvorili.

Avatar Idler
Idler
22:19 11.08.2023.

Ma nas dalko več kaj nam je Domaja rad ! Ak i nekaj loše napišemo to je prije sveg proti vlasti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije