Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pučki zastupnik

'Mladi, EU je dobra jer ne morate čekati na granici zbog pornića'

Joseph Daul
DPA/PIXSELL
15.04.2014.
u 15:29

Na pitanje kako uvjeriti mlade da izađu na izbore za Europski parlament u svibnju, Joseph Daul je ispričao priču iz svoje mladosti kada zbog granice nije pogledao pornić u Njemačkoj.

Predsjednik Kluba Europske pučke stranke, kojoj pripada HDZ, u Europskom parlamentu kao prednost Europske unije za mlade spomenuo je i činjenicu da ne moraju prelaziti granice da bi gledali pornografske filmove, piše France24.

Na pitanje kako uvjeriti mlade da izađu na izbore za Europski parlament u svibnju, Joseph Daul je ispričao priču iz svoje mladosti kada zbog granice nije pogledao pornić u Njemačkoj te time istaknuo prednost slobode kretanja u EU.

"Dva i pol sata čekanja na granici"

- Mladima kažem da sam u njihovim godinama, kada sam imao 18, i kada sam želio ići u njemački grad Kehl gledati porniće koji su u Francuskoj bili zabranjeni, morao sam dva i pol sata čekati da prođem granicu - rekao je Dahl te dodao da bi film već završio kada bi on došao u kino.

- Kada mladima to objasnite na taj način, odmah shvate što znači Europa - rekao je 67-godišnji Daul koji je odrastao u francuskoj regiji blizu granice s Njemačkom. Na čelu pučana u Europskom parlamentu je od 2007. godine.

>>'Vlada stopirala gej svadbe zbog izbora za Europski parlament'

>>Ovi zastupnici će dati neopozive ostavke ako DORH pokrene postupak!

Komentara 9

MG
Maximus Genius
16:17 15.04.2014.

Odlično, stvarno odličan argument u doba brzog interneta. A integracija je dobila puni smisao činjenicom da možeš bez putovnice otić negdje van 'izmlatiti' majmuna..

Avatar fijolica
fijolica
17:08 15.04.2014.

Bolesno!!

Avatar noemy-no
noemy-no
18:06 15.04.2014.

Pa kazem ja da oni otvoreno vuku gradjane za nos, vise se uopce i ne kriju, niti imaju ni malo srama ni sdita.Hvala Bogu, i svim pametnim narodima sta su konacno uzeli stvar u svoje u ruke. Konacno su se probudili, i u Francuskoj, i u Madjarskoj, i Gran Bretaniji, i u Italiji i sirom Evrope. Ovo su im zadnji trzaji, 7 premio Nobel za ekonomiju im predvidjaju raspad EU, doduse ne treba nama nitko govoriti,vidimo mi to i sami.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije