pretvarao se

Mladi Riječanin glumio invalida da bi isprosio što više novca

prosjak
VL FOTO
06.08.2012.
u 15:17

Umaška je policija zbog odavanja skitnji i prosjačenju prijavila 26-godišnjaka iz Rijeke, a dan prije zbog istog prekršaja prijavila ga je i rovinjska policija. Zato su protiv njega podneseni optužni prijedlozi

Policajci iz Umaga, nakon dojave da mlađi muškarac prosi ispred robne kuće, zatekli su u Riječanina "u poslu" u petak oko 10.30 sati.  Bio je oslonjen  na invalidsku štaku i od prolaznika je tražio novac.

No policajce nije prevario, utvrđeno je da se mladić pretvara da ima ozlijeđenu nogu i prikazuje se kao bolesna i nemoćna osoba kako bi izazvao samilost i skupio novac. 

Na isti je način, tražeći milostinju zbog invalidnosti, mladić pokušavao prikupiti novac i ispred trgovačkog centra u Rovinju u četvrtak navečer, no i ondje ga je policija "pročitala".

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar drug tito
drug tito
16:08 06.08.2012.

Meni je prije sat vremena pozvonio prosjak na vratima ureda. Mlad čovjek dvadesetak i nešto godina...očito profesionalac.

IP
info_punkt
15:27 06.08.2012.

to je trend... moramo svi tako, to je način izlaska Hrvatske iz krize...

NO
norahs
15:57 06.08.2012.

"...no i ondje ga je policija "pročitala"." ************************************************ Wow, bravo za policiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije