svađa u sudnici

Mladić zaprijetio obiteljima žrtava, prešao prstom preko vrata!

David Beckham
Foto: Reuters
1/2
16.05.2012.
u 14:08

U galeriji za javnost bile su obitelji žrtava stradalih u ratu u BiH koje su se gestama preko stakla svađale s Mladićem. On se u jednom trenutku okrenuo prema njima i prešao prstom preko vrata kao da im prijeti

Na današnjem suđenju optuženik za ratne zločine u BiH Ratko Mladić (70) iz sudnice se "svađao" sa publikom u galeriji za javnost. Ondje su, naime, bile Majke Srebrenice i obitelji žrtava stradalih u ratu koji su se svađali s Mladićem gestama preko stakla.

Mladić se u jednom trenutku okrenuo prema njima i prešao prstom preko vrata, kao da im prijeti, piše Dnevni avaz.

Sudac Alphons Orie nakon stanke upozorio ga je da ne komunicira s galerijom za javnost.

– Vijeće je primijetilo i dodatno je obaviješteno o tome da je došlo do neprimjerene komunikacije gospodina Mladića i nekoga u galeriji za javnost. Možda je to došlo s obje strane, no najbolji način da na takvo nešto ne morate odgovoriti jest da se koncentrirate na ono što se događa u sudnici, a ne da gledate u galeriju za javnost. Nije potrebno da se nešto zbog toga sada učini, no ako se nastavi, morat ćemo staviti neku vrstu zaslona između gospodina Mladića i galerije kako bismo spriječili takvu komunikaciju. Ako vam netko mahne, vi se koncentrirajte na ono što govori tužitelj i što se događa u sudnici – rekao je Orie Mladiću.

Detaljni tijek današnjeg suđenja čitajte ovdje.

Komentara 146

BA
balance
17:16 16.05.2012.

cudoviste od covjeka!!! tuzitelj mu 6 sati cita sto mu se sve stavlja na dusu a jos nije dosao do Srebrenice zahvaljujuci nasoj politickoj eliti tuzitelji zaobidjose Hrvatsku strasno

SK
skverko
18:38 16.05.2012.

A to što se tiče tih Rothschilda i sličnih njima, pa oni su najviše vama Srbima bili na pomoći i kupovali su vrijeme za vas. Pa tko je zaustavio Hrvatsku vojsku kod Banja Luke nego oni i slični njima. Tko je spriječio da Hrvatska vojska vojno ne povrati Hrvatsko Podunavlje? I tko vas je spasio od pustih izbjeglica koje bi vas zadesile???

OB
-obrisani-
15:51 16.05.2012.

braćo srbi! čestitam vam na današnjoj spoznaji o tome tko ste i što ste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije