kućni posjeti

Mobilna veterinarska stanica: Životinje se pregledavaju kod kuće

Martin Marić
Foto: Ivo Čagalj
1/2
22.05.2013.
u 08:30

Dovoljan je jedan telefonski poziv i Diana pse, mačke, i druge male životinje posjećuje u njihovim domovima.

Diane Sigge već dvije godine svoje pacijente posjećuje kod kuće. Prije je radila u vlastitoj, klasičnoj veterinarskoj ordinaciji, no sada je sasvim mobilna. Dovoljan je jedan telefonski poziv i Diana pse, mačke, i druge male životinje posjećuje u njihovim domovima. Iz iskustva zna da je ovako mnogo ugodnije; kako životinjama, tako i njihovim vlasnicima.

Mačke se recimo u pravilu ne voze rado automobilom, mnogi psi osjećaju strah u čekaonicama a i mnogi ljudi su zbog starosti i sami već prilično nepokretni. Pregledi na kuhinjskom stolu su svima mnogo ugodniji i životinje su opuštene. Njezine usluge koštaju gotovo jednako kao one u nekoj ordinaciji, ona dodaje samo troškove goriva.

>> Navala na zdravstvene škole, svi žele biti sestre i veterinari

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije