Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO VAM SE SVIĐA?

VIDEO Možemo! predstavio svoju pjesmu za izbore, autor je Mile Kekin: 'Ivana mi je obećala...'

Zagreb: Možemo! predstavio program za predstojeće izbore
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
28.03.2024.
u 14:58

Možemo! je i uoči lokalnih izbora 2021. objavio svoj spot kampanje naziva ''Znam da možemo'' koji je prikupio više od 77.000 pregleda i gotovo 500 komentara

"Zamisli samo", naziv je pjesme koju je stranka Možemo! predstavila u sklopu predizborne kampanje ovog četvrtka. Kao i za lokalne izbore, autor je ove pjesme Mile Kekin, suprug Ivane Kekin koja će izaći na parlamentarne izbore u sklopu stranke, a otpjevali su je Maja Rivić i Luka Kerečin.

– Pjesmu "Zamisli samo" posvetio sam svima koji svojim prijateljima, roditeljima, bakama, unucima i djeci mašu preko mobitela.  Napisao sam je svima koji su otišli jer ne žele živjeti u zemlji u kojoj se ne može uspjeti bez stranačke iskaznice ili ako nisi nečiji. Napisao sam je ljudima koji su u Zagrebu dokazali da se može bolje i drukčije. Osim toga, obećala mi Ivana da će nakon izbora 2 tjedna ona kuhati ručak ako joj napišem pjesmu za kampanju. Pristao sam na deal najviše zbog djece kojima je pun kufer mog evergreena – pašte s tunom – poručio je Mile Kekin.

Možemo! je i uoči lokalnih izbora 2021. objavio svoj spot kampanje naziva ''Znam da možemo'' koji je prikupio više od 77.000 pregleda i gotovo 500 komentara. Najnovija pjesma stranke prikupila je u manje od sat vremena oko 700 pregleda, a pratitelji su je nahvalili.

– Odlična pjesma, a sad na izbore za hrabriju Hrvatsku – poručili su.

Dok je Možemo! predstavljao kandidata u sedmoj izbornoj jedinici, u Petrinji je došlo do manjeg incidenta. Jedan muškarac prekinuo je govor Benčić te je ispravio da se kaže ''Banovina, a ne Banija''. Benčić je na to i odgovorila te poručila kako se radi o ''uobičajenom načinu napada i opstruiranja ljudi iz HDZ-a koji nastoje diskreditirati Možemo''. 

Inače, na ovim izborima nije neuobičajeno korištenje pjesama kao načina promoviranja vlastite kampanje. Dok je Zoran Milanović objavio svoju kandidaturu uz pjesmu Jure Stublića i grupe Film, Nikola Grmoja iz Mosta je repao u izbornoj pjesmi stranke. 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
marinerocro
15:59 28.03.2024.

Sve u duginim bojama, a glavni izvođači će biti par senf sa matulom.

Avatar Behemot
Behemot
15:19 28.03.2024.

Dobra pjesma ali potpuni lažnjak. Možemo se zalaže za đukele a ne djecu, za migrante a ne Hrvate, za Jugoslaviju a ne Hrvatsku. TAko da ..

NJ
Nježni
15:57 28.03.2024.

Transparency International piše: "Zapošljavanje bez javnog natječaja i jasno propisanog postupka može kod kandidata buditi sumnju u korupciju i nepotizam". Možemovci opet dokazali da nepotizam primjenjuju na svim nivoima na kojima obnašaju vlast. Mile Kekin ima svoga čovjeka, odnosno suprugu, pa ne mora "čekati da počne živjeti" zahvaljujući i priljevu autorskih prava od pjesme kampanje Zamisli samo, a koja će mu uskoro sjesti na račun. Mile, ne zaboravi zahvaliti ženici, možda te zaposli da napišeš i novu državnu himnu na nepalskom ili nekom drugom migrantskom, uspije li vam pobijediti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije