opatice iz ohija:

Muškarci zbog kontracepcije postaju gay, a ribe transseksualci

Klaas Jan Huntelaar
Foto: AFP
1/2
20.11.2012.
u 15:30

Sudeći prema tvrdnjama opatica iz Ohija, teško je pronaći zlo koje nije prouzročila kontracepcija

Kontracepcija pretvara muškarce u homoseksualce, ribe u transseksualce, a žene tjera na promiskuitet, dio je bizarnih tvrdnji koje u reklamnom spotu iznosi grupa ''Ujedinite se s istinom'' koju predvode opatice iz američkog Ohija.

Opatice su s ciljem promicanja kršćanskih vrijednosti i odnosa snimile video te ga pod nazivom ''Zaslužujete znati istinu: Kontracepcija'' plasirale na YouTube gdje ga je dosad pogledalo nešto više od 150.000 korisnika.

Sudeći prema iznesenom, teško je pronaći neko zlo na svijetu, a kojemu uzrok ne bi bio povezan s kontracepcijom. Osim što žene koje je uzimaju tjera da se osjećaju nepoželjnima pa ih stoga pretvara u ''jeftine kurve'' koje posežu za raznim nekršćanskim metodama kako bi se svidjele što većem broju muškaraca, opatice uvjeravaju da uzimanje kontraceptivnih sredstava utječe na estrogen u ženskom urinu. On pak, jednom kad se pomiješa s običnom vodom i završi u vodoopskrbi, svakog tko ga popije pretvara u transseksualca. Svjedoči o tome sudbina ribica koje su najizloženije takvoj zagađenoj vodi.

No to nije sve, eksperimentom na gorilama navodno je dokazano da kontracepcija muškarce pretvara u homoseksualce. A kako, pogledajte u videu.

>>Opasna kontracepcija: Žene ugrozile plodnost

Komentara 5

Avatar mlohavi
mlohavi
18:56 20.11.2012.

stara vijest, al bolje ikada nego nikada... roditelji bi se trebali zamisliti jer slične teze se prosipaju u školama koja im djeca pohađaju... da će postat homosexualci ako idu na zdravstveni odgoj i slično... onaj manijak što je silovao djevojkuu bocom prije par dana možda da je imao kakv zdravstveni/sexualni odgoj hladnije bi gledao na to što mu se nije digao... ovako puko ko sijalica

Avatar fidelio
fidelio
19:39 20.11.2012.

Koliko vidim, film iznosi određene znanstvene argumente (citate publikacija), među kojima je i čuveni Kinseyev institut. Prije no što novinar tvrdnje proglasi bizarnim, bilo bi zanimljivo argumentirati zbog čega bi one bile bizarne. Preporučam posjetiteljima da pogledaju i sami donesu sud.

MB
mali_bekrija
08:44 21.11.2012.

Zanimljivo kako studije na majmunima automatski prihvaćaju kao činjenice i analogno primjenjuju na čovjeka iako ne priznaju evoluciju :) Tvrde da zemlja nije prenapučena i onda kao "dokaz" tvrde da cijela populacija zemlje može stati u Texas ? Hahahaha. Pa nije problem manjak prostora za ljude na zemlji nego što se jednostavno ne može proizvesti dovoljno hrane da se prehrani cijela populacija. Sve činjenice su izokrenuli i interpretirali na svoj bolesni način, ove nema veze sa znanošću ... čista hrpa gluposti i katoličke demagogije. Kada im odgovara onda pokušavaju nešto dokazati korištenjem znanstvenih činjenica, pa neka onda dokažu postojanje Boga znanstvenim činjenicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije