Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unatoč krizi

Na splitskom sajmu SASO čak 1500 izlagača

saso (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
20.10.2010.
u 11:44

J. Radovanić, predsjednica županijske Gospodarske komore Split, naglasila je da se sajam SASSO održao ponajprije zbog inovativnosti te upozorila kako se na Zagrebačkom velesajmu, primjerice, okupilo samo 500-tinjak izlagača.

Na splitskom Žnjanu župan Ante Sander otvorio je 15. jubilarni međunarodni sajam SASO koji objedinjuje niz specijaliziranih sajmova. Za razliku od mnogih sajamskih manifestacija koji zbog opće krize i recesije te poglavito manjka zainteresiranosti propadaju, na ovogodišnjem SASO-u bilježi se rast broja tvrtki i gospodarstvenika. Predstavlja se gotovo 1500 izlagača iz 15 zemalja.

Jadranka Radovanić, predsjednica županijske Gospodarske komore Split, naglasila je da se ponajprije zbog inovativnosti održao sajam SASO te upozorila kako se na Zagrebačkom velesajmu primjerice okupilo samo 500-tinjak izlagača. Naglašava da treba riješiti ogromnu nelikvidnost u državi i to sustavno.

U sklopu sajma SASO, koji se održava do 24. listopada, održat će se brojni multilateralni susreti gospodarstvenika.

Prema riječima župana Ante Sanadera, izaslanika predsjednika RH Ive Josipovića, splitskom sajmu SASO treba mnogo adekvatniji i kvalitetniji prostor.

Uvjeren je da će ga naći u poslovnoj zoni Vučevica, 25 kilometara udaljenoj od Splita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije