Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nadzorni odbor HEP-a smijenio predsjednika uprave Mravka

Ivan Mravak
Boris Ščitar
25.09.2009.
u 11:37

Nadzorni odbor HEP-a sastao se danas prvi put od sredine lipnja, usprkos tome što je cijelo ljeto bilo obilježeno skandalima u toj državnoj tvrtki.

Nadzorni odbor HEP-a smijenio je predsjednika uprave Ivana Mravka i na njegovo mjesto imenovao Lea Begovića. Za novog predsjednika Nadzornog odbora imenovan je Krešimir Ćosić.

NO HEP-a sastao se danas prvi put od sredine lipnja, usprkos tome što je cijelo ljeto bilo obilježeno skandalima u toj državnoj tvrtki.

Ključne riječi

Komentara 7

AK
akruljac
13:49 25.09.2009.

Članovi Uprave HEP-a dobivaju visoke otpremnine iako su, dokazano, radili štetu firmi u kojoj su radili. To im ne treba dati već naplatiti učinjenu štetu na HEP-ovski način: isključiti im struju iz svih objekata koje posjeduju dok ne vrate dug u visini te štete.

SE
sejoman
14:41 25.09.2009.

Nadam se da Begovic nece poci putem Mravaka

C1
c-192
13:07 25.09.2009.

NO HEP-a smjenio direktora HEP-a i postavio predsjednika NO za novog direktora! pa ovoga nema ni u Afganistanu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije