Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila godinu dana zatvora

Napala dečka u kafiću: Polila ga Domestosom i detrdžentom, ugasila mu cigaretu na ruci

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
19.03.2024.
u 19:41

Konobar je u incidentu zadobio opeklinu prvog stupnja na desnoj podlaktici, podlijev na laktu, te ogrebotine na podlaktici

Prošle godine u travnju u jednom zagrebačkom kafiću odvila se dramatična situacija zbog koje je ovih dana 28-godišnjakinja osuđena na godinu dana uvjetnog zatvora i 356 eura troškova kaznenog postupka. 

Ona je u kasnim satima došla u kafić u kojem je njen dečko radio kao konobar i napala ga, doznaje Danica. Prvo je sa šanka uzela kantu punu mješavine vode i Domestosa i prolila ju po njemu, a onda je pokušala ući u prostor šanka, u čemu ju je spriječio. Cijelo vrijeme ga je vrijeđala, a uz to mu je ugasila cigaretu na podlaktici i pošpricala ga detrdžentom po očima.

Konobar je u incidentu zadobio opeklinu prvog stupnja na desnoj podlaktici, podlijev na laktu, te ogrebotine na podlaktici, navodi se u nepravomoćnoj presudi. Motiv napada i dalje nije poznati.

VIDEO Majstor parkinga: Udario auto, procijenio štetu pa mirno odšetao

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mikimouse12
22:07 19.03.2024.

Vjerovatno je konjica ubacil negdje drugdje

MA
marinalučica
00:27 20.03.2024.

Kako je mogla biti osuđena bez motiva. Vjerojatno je zato samo uvjetno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije